Menu

Winkel

Uniek aanbod in België van Spaanse en Portugese wijnen en delicatessen

Bij Alhambra bieden wij u het grootste assortiment aan van Spaanse en Portugese wijnen in België. Sinds 1989 is Alhambra uitgegroeid tot één van de belangrijkste invoerders van wijnen uit Spanje en Portugal voor heel België. Wij bieden u een uitgebreid gamma van dagelijkse wijnen, klassewijnen tot zelfs nauwkeurig geselecteerde topwijnen. Ontdek onze uitgebreide wijnlijst

Naast ons ruime keuze aan wijnen, cava's en andere dranken zoals Porto, Madeira en Sherry bieden wij ook Spaanse en Portugese delicatessen. Wij selecteren voor u de beste Jamón serrano, ibérico producten (pata negra), olijven, conserven, charcuterie als chorizo en salchichon, saffraan, olijfolie, Spaanse en Portugese kazen als Manchego, wijnazijn, Spaanse turrones (nougat), diverse visconserven, kruiden, zeezout, vegetarische kaviaar... en véél meer ! Zoek in onze selectie aan delicatessen

Kom dit alles ontdekken in onze winkel. U kan ook verschillende keren per jaar op onze open flesdagen, in een ongedwongen sfeer, onze wijnen en delicatessen degusteren.

Paella maken? U vindt alles in onze winkel!

Ook de paella liefhebbers kunnen echt alles bij ons vinden, van ingrediënten voor een traditionele paella tot de echte paella pannen. Alhambra in Gent specialiseert zich uitsluitend in Spaanse en Portugese delicatessen. U bent er bij ons dus zeker van dat u de juiste ingrediënten voor uw Paella kan kopen. Aarzel niet om meer uitleg te vragen aan ons team.

Alhambra geschenkbon

Op zoek naar een origineel geschenk? Doe een Alhambra geschenkbon cadeau! De gelukkige kan in onze winkel Spaanse en Portugese wijnen en delicatessen ontdekken. Een Alhambra cadeaubon is altijd een goed idee !

Waar serveert men onze wijnen?

Bekijk de restaurants